LogIn Menu Close Menu

Ekspozita “Arti’ton”

26 korrik 2019

Disa prej momenteve të përzgjedhura të ekspozitës “Arti’ton” të mbajtur javën e kaluar nga organizata joqeveritare “Environment & Community Development”.
Të gjitha pikturat e ekspozuara janë punuar për tre ditë gjatë simpoziumit të parë të organizuar në Prizren, me artistë pjesmarrës nga të gjitha qytetet e Kosovës, si dhe nga Presheva e Tetova.
Synimi final i këtij aktiviteti është sigurimi i një hapsire artistike e cila do të jetë e hapur për të gjithë të rinjët që kanë pasion artin dhe pikturën.

Prapa

Të fundit

Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19

ECD në kuadër të Projektit “Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19”, ka...

lexo më shumë...

Aktiviteti i dytë me shkollat përfituese

Secili grup ka prezentuar para të tjerëve mbi aktivitetet e tyre të renditura dhe në këtë...

lexo më shumë...

Shkollat përfituese në projekt

OJQ ‘’Environment & Community Development’’ është në zhvillim e sipër të projektit “...

lexo më shumë...

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj