LogIn Menu Close Menu

Shenolli çertifikohet nga Pasaporta e Kompetencave

29 nëntor 2019

“Gjatë këshillimeve të instrumentit të Pasaportës së Kompetencave pata mundësinë të ndaj përvojat e ndryshme jetësore, përmes të cilave së bashku me këshilltarin identifkuam aftësitë e fshehura tek unë si i këshilluar.

Mendoj se të mësosh sa më shumë për shkathtësitë dhe aftësitë që i posedon është investim me vlerë. Prandaj, ftoj të gjithë të rinjtë të aplikojnë dhe të përfitojnë nga ky instrument.” - u shpreh Shenolli.


Ky instrument do të i’u mundësoj t’i dokumentoni aftësitë e tuaja në tregun e punës. 

Për tu bërë një ndër përfituesit si i këshilluar në Pasaportë të Kompetencave, apliko duke dërguar email, në:ngoecd.info@gmail.com 

Prapa

Të fundit

Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19

ECD në kuadër të Projektit “Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19”, ka...

lexo më shumë...

Aktiviteti i dytë me shkollat përfituese

Secili grup ka prezentuar para të tjerëve mbi aktivitetet e tyre të renditura dhe në këtë...

lexo më shumë...

Shkollat përfituese në projekt

OJQ ‘’Environment & Community Development’’ është në zhvillim e sipër të projektit “...

lexo më shumë...

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj