LogIn Menu Close Menu

Dita 3

16 korrik 2019

Foto 2

Dita e tretë e kolonisë artistike vazhdoi me punën në parkun e Marashit. Profesori i Akademisë së Arteve Hajrush Fazliu dhe artisti Fehmi Hoxha erdhën për të parë nga afër koloninë dhe komentuan punën e secilit artistë. Ai u shpreh se është shumë i kënaqur me punën dhe përgëzoi organizimin e kolonisë. Pas punës vazhduan disa vizita në objektet fetare; xhamia e Sinan Pashës, Kisha Katolike si dhe Kishën Ortodokse ku artistët e rinjë patën rastin të shohin brenda objektet fetare. Ishte një kënaqësi për ata që patën rastin të jenë pjesë e grupit në këtë koloni.

Sot vazhdojmë me ditën finale në kalanë e qytetit dhe në fund të ditës përmbyllet kolonia.

Nesër na pret dita ku do të hapet ekspozita dhe qytetarët mund të shohin punën tre ditore që është bërë gjatë kësaj kolonie.

Ky projket mundësohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Prapa

Të fundit

Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19

ECD në kuadër të Projektit “Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19”, ka...

lexo më shumë...

Aktiviteti i dytë me shkollat përfituese

Secili grup ka prezentuar para të tjerëve mbi aktivitetet e tyre të renditura dhe në këtë...

lexo më shumë...

Shkollat përfituese në projekt

OJQ ‘’Environment & Community Development’’ është në zhvillim e sipër të projektit “...

lexo më shumë...

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj