LogIn Menu Close Menu

Dita 1

14 korrik 2019

Foto 2

Organizata joqeveritare "Environment & Community Development" në mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, sot hapi simpoziumin e parë të artit në Prizren, duke i dhënë mundësi bashkëpunimi me artistë një grupi të fëmijëve.

Gjithashtu, artistët patën mundësinë të njihen me organizatën, aktivitetet e organizauara nga ECD deri më tani, si dhe vullnetarët e organizatës.

Vazhdojmë edhe tre ditë me radhë deri në ekspozitë...
 

Prapa

Të fundit

Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19

ECD në kuadër të Projektit “Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19”, ka...

lexo më shumë...

Aktiviteti i dytë me shkollat përfituese

Secili grup ka prezentuar para të tjerëve mbi aktivitetet e tyre të renditura dhe në këtë...

lexo më shumë...

Shkollat përfituese në projekt

OJQ ‘’Environment & Community Development’’ është në zhvillim e sipër të projektit “...

lexo më shumë...

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj