LogIn Menu Close Menu

Çmimi i këtij eventi përjetohet!

04 shkurt 2019

foto2-04.02.2019

Mirënjohës pa fund të gjithë të pranishmëve, ishit ju ata që i dhatë kuptim këtij organizimi.

Sot, vullnetarët e ECD-së shënuan ditën e Kancerit, duke organizuar një event informues dhe me plot emocione. Ishte kënaqësi që kishim të pranishëm profesionistë të kësaj fushe dr. Ibrahim Sejdiu dhe dr. Shpresa Gocaj. Falenderime pa fund për z. Lindita Sejdiu- Rugova dhe znj. Anila Brahaj, të cilat i dhanë jetë këtij eventi.

Falenderojmë dr. Kujtim Bakiqi dhe dr. Arsim Berisha për bashkëpunimin, si dhe drejtorin e shëndetësisë z. Visar Shehu.


Prapa

Të fundit

Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19

ECD në kuadër të Projektit “Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19”, ka...

lexo më shumë...

Aktiviteti i dytë me shkollat përfituese

Secili grup ka prezentuar para të tjerëve mbi aktivitetet e tyre të renditura dhe në këtë...

lexo më shumë...

Shkollat përfituese në projekt

OJQ ‘’Environment & Community Development’’ është në zhvillim e sipër të projektit “...

lexo më shumë...

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj