LogIn Menu Close Menu

Për nder të ditës së 8- Marsit, vullnetarët e ECD-së shpërndanë dhurata simbolike!

08 mars 2019

foto2-08

Vullnetarët e ECD-së, në ditën e Femrës, bënë shpërndarjen e disa mesazheve inspiruese për të rikujtuar forcën  dhe potencialin e gruas!

Në sheshin e Shadërvanit, vullnetarët u munduan që sado pak t’i gëzonin gjininë femërore me mesazhe të tilla.


Shprehni guximin përmes rrugëve që ndjekni!

 

Prapa

Të fundit

Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19

ECD në kuadër të Projektit “Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19”, ka...

lexo më shumë...

Aktiviteti i dytë me shkollat përfituese

Secili grup ka prezentuar para të tjerëve mbi aktivitetet e tyre të renditura dhe në këtë...

lexo më shumë...

Shkollat përfituese në projekt

OJQ ‘’Environment & Community Development’’ është në zhvillim e sipër të projektit “...

lexo më shumë...

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj