LogIn Menu Close Menu

Ne i dhuruam, ato do të rriten

19 qershor 2019

foto2b

Gjatë ditës së djeshme, u realizua aktiviteti "Dhuroji, ato rriten", aktivitet human me qëllim të vetëdijësimit të qytetarëve për përkrahje të pakushtëzuar për të prekurit nga kanceri.

Blerimi njëri nga vullnetarët e ECD-së, u bë i pari që dhuroi flokët e tij për këtë kategori të qytetarëve. Ai si një i ri, tregoi që këtë gjë po e bën pasi e ndjeu të nevojshëm dhe obligim moral për përkrahje. 

Gjatë aktivitetit, foli edhe nënkryetarja e Komunës së Prizrenit, z. Memnuna Ajdini . Poashtu, për sfidat e përpunimit të flokëve, mbajti fjalim z. Violeta Pirana, nga organizata Renesanca, e cila tregoi vështirësitë dhe nevojat për përpunimin e flokëve.

Për t'i dhënë ngjyrim këtij aktiviteti të mirëfilltë performuan balerinët: Rina Baxhaku & Andi Hoxha, me keorografi të Luljeta Braha-s.

Gjesti human i Blerimit, i shtyri edhe disa të tjerë të veprojnë kështu, flokët e tyre përgjatë aktivitetit i dhuruan edhe: Hanë Hoxha, Sinera Tyfekçi, Flora Krasniqi, Vlera Dani dhe Hera Luma

Mbesim me shpresën që ky aktivitet sado pak ka thirrur ndërgjegjet e qytetarëve për mbështetje të parezervë për pacientët e prekur me kancer!

 

Prapa

Të fundit

Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19

ECD në kuadër të Projektit “Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19”, ka...

lexo më shumë...

Aktiviteti i dytë me shkollat përfituese

Secili grup ka prezentuar para të tjerëve mbi aktivitetet e tyre të renditura dhe në këtë...

lexo më shumë...

Shkollat përfituese në projekt

OJQ ‘’Environment & Community Development’’ është në zhvillim e sipër të projektit “...

lexo më shumë...

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj