LogIn Menu Close Menu

ECD lansoi plotësimin e formatit EUROPASS në gjuhën shqipe!

15 qershor 2019

europass1

Në web-faqen e ECD-së, mund të krijoni llogarinë e juaj dhe të qaseni sa herë që ju keni dëshirë. Në llogarinë e juaj, mund ta plotësoni një CV dhe letër motivuese të formatit Europass, në gjuhën shqipe.

 Ju mund t'i plotësoni të dhënat e juaja që do të ruhen, dhe pastaj mund t'i rifreskoni ato, sa herë që diçka e re ndodh rreth CV-së suaj.

 Të parët që plotësuan këtë format të Eurpoassit ishin vullnetarët e organizatës sonë.

 Për ta plotësuar së bashku, ju mund të vini tek zyra e ECD-së, duke u bashkuar në kampanjën "Open OFFICE"- për të gjithë të interesuarit, çdo ditë pune prej orës 11:00-15:00.

Zyra gjendet në rrugën William Walker p.n, afër Librarisë Pena tek Parku i qytetit. 

Prapa

Të fundit

Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19

ECD në kuadër të Projektit “Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19”, ka...

lexo më shumë...

Aktiviteti i dytë me shkollat përfituese

Secili grup ka prezentuar para të tjerëve mbi aktivitetet e tyre të renditura dhe në këtë...

lexo më shumë...

Shkollat përfituese në projekt

OJQ ‘’Environment & Community Development’’ është në zhvillim e sipër të projektit “...

lexo më shumë...

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj