LogIn Menu Close Menu
<a href="http://ecd-group.eu:80/Sq/Kultura-dhe-Arti/origami"></a> <a href="http://ecd-group.eu:80/Sq/Pasaporta-e-kompetencave/er-za-hoti-ertifikohet-nga-pasaporta-e-kompetencave">

" /></a> <a href="http://ecd-group.eu:80/Sq/Aktivitetet-e-Vullnetareve/-bullizmi-aktiviteti-i-radh-s-nga-vullnetar-t-e-ecd-s-"></a>

Video storiet më të fundit

Storiet e fundit

Anida Gjurgjiali çertifikohet nga Pasaporta e Kompetencave

Identifikimi, respektivisht vetreflektimi i aftësive ndërpersonale janë pasuria më frytshme gjatë ngjitjes së shkallëve të suksesit.

lexo më shumë...

Aktiviteti i fundit me nxënësit e shkollave

Shkollat Fadil Hisari - Prizren dhe Heronjtë e Lumes, Vërmicë dhe Dobrushtë, ishin pjesë e aktivitetit të radhës si pjesë e projektit “Komuna Jonë – Shtëpia Jonë”.

lexo më shumë...

Abdullahu u çertifikua nga Pasaporta

Prandaj, ftoj të tjerët të aplikojnë dhe këshillohen. Pasaporta e Kompetencave do të i’u bëj të ndiheni të vlerësuar duke vënë në pah aftësitë dhe shkathtësitë e juaja.- u shpreh Abdullah Dilji.

lexo më shumë...

Bullizmi aktiviteti i radhës nga vullnetarët e ECD-së

Grupi i vullnetarëve të organizatës ECD në Prizren, zhvilluan një aktivitet për shënimin e ditës ndërkombëtare të vullnetarizmit. Drenueta Berisha, Fatmire Pulaj dhe Rrezarta Ninaj me klasat e katërta të shkollës fillore “7 Marsi” në Suharekë, trajtuan temën “Bulizmi”.

lexo më shumë...

Aktiviteti i radhës, "Komuna jonë - Shtëpia jonë"

Në kuadër të Projektit “Komuna jonë - Shtëpia jonë” sot u zhvillua aktiviteti i radhës me nxënësit e dy shkollave Sh.f.m.u "Haziz Tola" dhe "Mushnikova”.

lexo më shumë...

Shenolli çertifikohet nga Pasaporta e Kompetencave

Mendoj se të mësosh sa më shumë për shkathtësitë dhe aftësitë që i posedon është investim me vlerë. Prandaj, ftoj të gjithë të rinjtë të aplikojnë dhe të përfitojnë nga ky instrument.” - u shpreh Shenolli.

lexo më shumë...

Donatorët

Partnerët

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj